Тефтери

Всеки един тефтер Borovini e сглобен на ръка с много грижа, старание и с мисъл към околната среда. Специалният начин на сглобяване позволява на всяка страница да бъде премествана, без това да наруши целостта на тефтера. Това прави Borovini годни за многократна употреба – можеш да го пренаредиш колкото и както пожелаеш.

Кориците на тефтерите са направени от рециклирани ресурси - трева, бира, камък и други, преизползвани ресурси. Избери най-подходящия за теб!

Borovini Леа

Изчерпан

Borovini Тера

Изчерпан

Borovini Вида

Изчерпан

Borovini Кая

Изчерпан

Borovini Мика

Изчерпан

Borovini Ейл

Изчерпан

Идеи за подаръци

Тефтери Mixie

Рециклирани тефтери Borovini Микси. При ръчната работа е съвсем естествено нещо да не се получи по план. Понякога перфорираме грешно, лепим неточно или намираме дефекти в материалите. Всичко това събираме заедно с хартиените мостри и остатъци от форматирането на кориците ни. Възприехме ги като нов ресурс и им дадохме шанс да се превърнат в нещо уникално. Бройките са единични и не се повтарят.

Borovini Микси

Изчерпан

Хартия

Всички Borovini страници са изписани? Няма проблем! Можеш да поръчаш нови и да презаредиш тефтера. Така няма нужда да купуваш нов, а да преизползваш стария. Избери между хартия с точки, подходяща за булет журнал, акварелна хартия и хартия без редове - за да развихриш максимално въображението си.