Тефтери

Всеки един тефтер Borovini e сглобен на ръка с много грижа, старание и с мисъл към околната среда. Специалният начин на сглобяване позволява на всяка страница да бъде премествана, без това да наруши целостта на тефтера. Това прави Borovini годни за многократна употреба – можеш да го пренаредиш колкото и както пожелаеш.

Кориците на тефтерите са направени от рециклирани ресурси - трева, бира, камък и други, преизползвани ресурси. Избери най-подходящия за теб!

Borovini Леа

Изчерпан

Идеи за подаръци

Тефтери Mixie

Рециклирани тефтери Borovini Микси. При ръчната работа е съвсем естествено нещо да не се получи по план. Понякога перфорираме грешно, лепим неточно или намираме дефекти в материалите. Всичко това събираме заедно с хартиените мостри и остатъци от форматирането на кориците ни. Възприехме ги като нов ресурс и им дадохме шанс да се превърнат в нещо уникално. Бройките са единични и не се повтарят.

Хартия

Всички Borovini страници са изписани? Няма проблем! Можеш да поръчаш нови и да презаредиш тефтера. Така няма нужда да купуваш нов, а да преизползваш стария. Избери между хартия с точки, подходяща за булет журнал, акварелна хартия и хартия без редове - за да развихриш максимално въображението си.