За нас

Как и Защо?

Търсехме перфектния тефтер, не го намерихме и затова си го направихме. Следваме чувството си за естетика и пречупваме всяка идея през мисълта за опазване на околната среда. Вдъхновяваме се от природата и сме в постоянно търсене на устойчиви материали.

виж още

За Borovini

Измислени в Берлин за ценителите в България. Тефтерите Borovini са създадени, за да носят естетическа наслада и да бъдат преизползвани многократно.  
Специалният Borovini начин на сглобяване ви позволява да премествате всяка страница без това да наруши целостта на тефтера.

Устойчиви

Тефтерът Borovini е създаден, за да бъде използван многократно – след като го изпишете, можете да добавяте нови страници.

материали

По-голямата част от материалите, които използваме, са рециклирани. Стремим се все повече да развиваме продуктите си в тази посока.

Още

Екип

The Crew

Ирена

Мис маркетинг. Строга, но справедлива. Обича инфлуенсъри. Бива я в комуникацията. Става и за търговец. Директор по душа.

Деляна 

Фрау криейтив. Спокойна и търпелива. Материално момиче. Ръководител на домашна работилница. Много сръчна. Шеф на дизайна.